детска игротека
детска игротека
детска игротека
детска игротека
детска игротека

Детска Игротека - Киндер Парк

Waves-brat-blue

Детска игротека

Како една од најголемите игротеки во Скопје нудиме разновидни содржини за деца од сите возрасти. Во нашата детска игротека лавиринтот од 80м2 и двојната трамболина ветуваат одлична забава. За славениците имаме посебен дел а не ги заборавивме и нашите најмали гости за кои обезбедивме катче со многу реквизити. Во нашата игротека имаме и детска гардероба.

Нашиот објект е мултифункционален. Располагаме со внатрешна детска игротека со капацитет од 60 возрасни, 60 деца, летна детска игротека со капацитет од 50 возрасни и 40 деца како и a la-carte ресторан кој функционира секој ден од 09h-24h со капацитет до 50 гости.

Стандардизирана, безбедна, концепирана детска игротека и изработена од страна на професионалци со сертификат усвоен во светски рамки.

ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ

Термини: 17:00-19:00 / 19:30-21:30

Сабота – Недела : 12:00-14:00 / 14:30-16:30 / 17:00-19:00 / 19:30-21:30

A LA CARTE РЕСТОРАН

Храна и пијалок

ОРГАНИЗИРАНИ ПРОСЛАВИ

Крштевки, мекици, поаѓање градинка/училиште

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА

Едукативни програми

Работилници од забавен карактер

Нашиот Тим

Waves-brat-white
Концептот на игротеката е така направен да родителите имаат постојан надзор над детето.

Вработените се внимателно селектирани со искуство и квалификации за работата која ја вршат.

Ирена Голомеиќ
генерален менаџер

Бранислав Стојчевски
тим лидер


Новости

Waves-brat-blue

Контакт

Waves-brat-blue

Адреса

Улица Кеј 13 Ноември 4а, 1000 Скопје

Телефон

02/3 230 919
076 381 098

Email

info@park.mk

Работно време

09:00 – 24:00