Парк“

една поинаква
свадбена приказна

Ресторанот “Парк” претставува свадбен ресторан со магичен сплет од стилски ентериер, декорација и професионално осветлување, со капацитет кој овозможува свадби и свадбени прослави за 350 лица. Прекрасниот амбиент, внимателно осмислениот концепт како и нашата локација во градскиот парк на Скопје, го прават овој свадбен ресторан поинаков и се само дел од причините зошто токму тука да го прославите вашиот посебен ден.
Покрај сите останати детали, за една успешна прослава потребна е и одлична храна. За таа цел, подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус, а нашите врвни готвачи ќе се погрижат тоа да биде вкусно и топло сервирано пред секој ваш гостин.
Иако нов свадбен ресторан во градот, ресторан “Парк” е продолжување на една успешна 25 годишна традиција во угостителството и организацијата на свадби, дел од брендот „Ragusa“. Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана, младенците задоволни, а гостите доволно импресионирани за да раскажуваат. Повелете и уверете се во нашиот докажан квалитет.

Discover Menu

Капацитет

350

Гости

100

Паркинг места

Свадби

Вашите свадби се наша инспирација
(ресторан за свадби - Парк - Скопје)


Прослави

Дозволете да ви организираме прослава која ќе се памети
(ресторан за свадби - Парк - Скопје)

Make a Reservation

Мени

Покрај сите останати детали, за успешни свадби и прослави е потребна и одлична храна. За таа цел, подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус, а нашите врвни готвачи ќе се погрижат тоа да биде вкусно и топло сервирано пред секој ваш гостин.

Мени

Dogovor

Wedding planner“

за вашата свадба од соништата
(Свадбен ресторан - Парк - Скопје)

При склучувањето на договорот, ви следува и специјално изготвен „wedding planner“ кој значително ќе ви биде од помош при планирање и организација на вашата свадба од соништата. За време на прославата во нашиот свадбен ресторан ќе имате на располагање и посебна соба за невестата и младоженецот.

Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана,младенците задоволни, а гостите доволно импресионирани за да раскажуваат.

Final Stage

Контактирајте нè