Љубовта има нов изглед, Комплетно новиот Ресторан Парк

Ви го претставуваме комплетно новиот Ресторан Парк 2025, на нашата добро позната локација, во срцето на Градскиот парк.
Ресторан Парк претставува магичен сплет од стилски ентериер, декорација и професионално осветлување со капацитет за 350 гости. Побрзајте и резервирајте ја вашата свадба на време, термините за сезона 2025 се пополнуваат.

Ресторан Парк, Скопје | Свадбен ресторан лоциран во срцето на градот

Свадби

Уште од самото отварање, ресторан Парк стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје.Лоциран во срцето на градот, ресторан Парк е опкружен со зеленилото на Градскиот Парк и зрачи во пријатна атмосфера...

Повеќе

Мени

Покрај сите останати детали, за една успешна прослава потребна е и одлична храна. За таа цел, подготвивме повеќе мениа за сечиј вкус, а нашите врвни готвачи ќе се погрижат тоа да биде вкусно и топло сервирано пред секој ваш гостин.

Повеќе

Рагуза Груп

Ресторан Парк е дел од Рагуза Групацијата која поставува високи стандарди во работењето преку секој свој бренд. Долгогодишното искуство во угостителството е уште една причина да ни ја доверите нам организацијата на Вашата свадба и да бидете сигурни дека ќе добиете врвен квалитет.

Повеќе

Ресторан Парк, Скопје | Свадбен ресторан лоциран во срцето на градот