Парк

Уште од самото отварање, ресторан Парк стана синоним за една поинаква и романтична свадбена приказна во Скопје. Лоциран во срцето на градот, ресторан Парк е опкружен со зеленилото на Градскиот Парк и зрачи во пријатна атмосфера. Целиот концепт е внимателно осмислен и претставува сплет на стилски ентериер и декорација. Наш основен предизвик е секоја свадба да биде успешно реализирана а младенците и гостите да се задоволни и импресионирани од нашата врвна услуга.

Капацитет

  • За седење: 350 гости
  • Паркинг места: 100 гости

Карактеристики

  • Приватна соба

  • Свадбена декорација

  • Бесплатни паркинг места

  • Професионално осветлување

  • Организирање матично во Градскиот Парк на Скопје

Скица

Ragusa 360 Svadbi Skopje

Свадби | Ragusa 360 - Rooftop Skopje